Vadbarna Szolárium Áruház az Újbuda Centerben

Tisztelt Vásárlóink!
Az Újbuda Centerbe költöztünk a 11. kerületben..... Vadbarna Szolárium Áruház Nagykereskedés lett a nevünk és a Burger King mellett találsz meg minket a Budafoki útra néző oldalon... A hivatalos címünk Hengermalom út 19-21. Kérünk benneteket telefonon bejelentkezni egyelőre.... Várunk minden érdeklődőt....:-)

***

Vadbarna 160W RT ABSOLUT Wasp12b Legkomolyabb létező technológia túlzások nélküL..

 • közzétéve: 17 April 2018
 • felhasználó: Horváth András

Az ABSOLUT néven forgalmazott termékeink a jövőben a szoláriumcső gyártásban legfejlettebb foszforblend, üvegtechnológia, reflektor és egyéb műszaki paramétereket tartalmazzák. Ezen belül az első termékünk a WASP12b egy elég intenzív ráadásként a VHR vagyis hosszú elektrodás izzítás tecnológiával gyakorlatilag a full-fullos terméket jelenti mint első ABSOLUT cső. Az ára riasztó -br9999.-ami a létező legdrágább alapanyagok eredménye de az első gyártási kontingensekre akciókkal készülünk amivel egy elérhető, csomagban is forgalmazott termék árképzést teszünk lehetővé emészthető árakkal.

Mega Tan szoláriumkrémek és szolikozmetikumok megérkeztek kínálatunkba páratlan ár-érték aránnyal...

 • közzétéve: 1 December 2017
 • felhasználó: Horváth András

Kiváló minőségű és rendkívül alacsony árfekvésű szoláriumkrém család forgalmazását kezdtük meg Magyarországon Mega Tan néven. 15ml-es tasak, 40ml-es kicsi női táskákra méretezett tubus, 125 és 150 ml-es flakon kiszerelésben kaphatók cégünknél és egyedülállóan alacsony áron van szerencsénk a Magyar piacra bevezetni. A 40ml-es flakont 499 illetve 539 forintért áruljuk csak a szolárium szalonok részére ami által Ön akár 800 forintért elérhető visszazárható terméket kínálhat szoláriumozó vendégeinek.

Asther Taboo szoláriumkrémek Magyarországon is forgalmazásunkban újdonságként bevezető szuper akciós áron!

 • közzétéve: 5 June 2017
 • felhasználó: Horváth András

Szeretnénk tudatni vásárlóinkkal, hogy pár napja elkezdtük magyarországi forgalmazását az Európában már jól ismert Asther Taboo szoláriumkrém családnak, Nagykereskedelmi árképzésünk a szoláriumszalonoknak kínál extra bevételi lehetőséget egyúttal könnyen eladható minőségi terméket. Több sikeres Asther tasakos termék 199 illetve 220 forintos áron csak szalonok számára már elérhető valamint a flakonos krémek már 1699 forinttól. Keresse a Vadbarna szolárium áruházban.....

A szolárium .... A VadBarna Szolárium Áruház útmutatása vásárláshoz és-vagy barnuláshoz egyaránt....

 • közzétéve: 14 March 2017
 • felhasználó: Horváth András
VadBarna Szolárium Áruház

Hogyan kell szoláriumozni?

A kérdés nagyon egyszerűnek tűnhet, de ennek ellenére mégis nagyon sokan nem tudják, hogyan kell szoláriumozni, hogy a lehető leggyorsabban, legszebben barnuljanak le úgy, hogy megőrizzék bőrük egészségét. Napozni, szoláriumozni egyaránt jó dolog, nem csak a szép barna bőrért, ami karcsúbbnak mutat minket, hanem a szervezetünk D-vitamin szükségletének kielégítésére is.
Ha megtanuljuk, hogyan is kell ezt csinálni, nem csak szépek, divatosak lehetünk, de a szervezetünk, beleértve a bőrünk egészségét is megőrizhetjük hosszú távon. :)

Vadbarna szoláriumozás a Való Világ villájában...

 • közzétéve: 6 January 2017
 • felhasználó: Horváth András

Nagy öröm számunkra, hogy a Való Világ szereplői is Vadbarna szoláriumban és SupreTan szoláriumkrémmel barnultak december 8.-án a valóság show-ban.... de talán stílusosabb "villaság show"-nak hívni

http://rtl.hu/rtl2/valovilag/a-szoliert-raztak-a-popsit-a-villalakok

Szolárium gépek vására a Vadbarna Szolárium Áruházban

 • közzétéve: 9 August 2016
 • felhasználó: Horváth András

Árengedményes szoláriumgép vásár augusztusban a Vadbarna Szolárium Áruházban. 150 szoligép közül válogathat úgy álló mint fekvő Ergoline, Soltron, Uwe stb. modellek vonatkozásában. Az árengedmény mértéke 5-30% szolárium gép modelltől függően. A weboldalon található áraink tartalmazzák az új, akár csúcsminőségű szoláriumcsöveket is.

Szolárium áruházunkban egy helyen megtekintheti barnító berendezéseinket, legtöbb szoli típusainkat szín választékkal is kérheti.

Álló szolárium újdonság először magyarországon...

 • közzétéve: 4 May 2016
 • felhasználó: Horváth András

Olaszország szolárium újdonsága megérkezett hozzánk is.Nagy teljesítményű álló szolárium mely extra alacsony fogyasztásával és páratlan felszereltségével szinte egyedül állóan tűnik ki az álló szoláriumok közül. Barnítási képessége 200 wattos csövenkénti teljesítményével és két profi nagynyomású arcbarnítójának köszönhetően páratlan.
Felszereltség:

Vadbarna szolárium és fitnesz termi fertőtlenítő koncentrátum 33-50 liter hatóanyaghoz

 • közzétéve: 29 November 2015
 • felhasználó: Horváth András

Fertőtlenítőszer Újdonság a Vadbarnától

Plexi és műanyag barát alkohol mentes szuper gazdaságos professzionális szolárium és fitneszgép fertőtlenítő koncentrátum.
Vadbarna Destacryl Ultra a Cosmedico-tól.....

AJÁNDÉK 10 szolikrém tasak ...Vadbarna AKCIÓS csomagok kínálatunkban....

 • közzétéve: 26 July 2015
 • felhasználó: Horváth András

Tisztelt vásárlóink!

Webshopunkban is megvásárolható önálló termékként 2 féle Vadbarna termékcsomagunk

VADBARNA KIT és VADBARNA DEAL néven... Tartalmuk a következő:
Vadbarna Deal
1 db 1000ml-es kiszerelésű Vadbarna After Sun (2690ft+áfa), 1db Vadbarna Arctisztító tej (1690ft+áfa) és 2 db 250ml-es Vadbarna Szoláriumkrém flakon (2499ft+áfa/db) vásárlása esetén, AJÁNDÉKBA adunk 10db 20ml-es kiszerelésű Vadbarna szoláriumkrém tasakot (299Ft+áfa/db), tehát az ajándék értéke 2999 Ft+áfa.

Oldalak