Vadbarna szoláriumok és termékek másképpen….

Vadbarna szoláriumok és termékek másképpen….

Ha tetszik bármi amit forgalmazunk és képviselünk nekünk megtiszteltetés ha bármiben is azonosulsz velünk. Egyik ilyen ha vásárolsz a termékeinkből.. . J de ha az üzleted imázsában vagy politikájában szeretnéd, hogy megjelenjenek ezek a kézzelfogható vagy filozofikus elemek a részünkről egy elvi megbeszélés után ingyenesen importálhatóvá tesszük mindazokat a szellemi termékeket és tapasztalatot - ilyen értelemben tudást (ha nagyképűsködhetek ezzel a szóval) - amink van. Semmi sem kötelező, nincs fizetni való csak ha terméket szeretnél vásárolni….Pár kérdés és válasz ami megfogalmazódhatott esetleg benned mind érdeklődőben ha már olvasod ezt a promóciós cikket….

Honnan ez a furcsa név?

Mások-e a Vadbarna szolárium termékek, összehasonlíthatók-e egyéb márkás szoli termékekkel?

Kapnak-e a szoláriumozó vendégeink többet mint máshol ebben a „Vadbarna” köntösben?

A VADBARNA név-kifejezés mint szó összetétel ügyfeleink vissza kommunikációjából, illetve saját szolis szlengünkből született… Röviden így magyaráznám.. A többi már csak marketing és jó gyártási háttér. Egyszóval a piac ihlette új brand.

Mások-e a Vadbarna szolárium termékek, összehasonlíthatók-e egyéb márkás szoli termékekkel?

A termék határozottan más de Igen, összehasonlítható más prémium kategóriás szoláriumozási termékekkel és biztosan van olyan vásárló ( szoli szalon tulajdonos ) aki másra fog esküdni. Ez így jó hiszen ettől tudunk mások lenni…” Természetesen különbözni” ( !Ez a szlogenünk,ezért szúrtam be…)

Kapnak-e a szoláriumozó vendégeink többet mint máshol ebben a „Vadbarna” köntösben?

Kaphatnak igen de nem a feltétlenül a termékek által. Mondjátok el mit árultok ( a barnaságot) és azt hogyan maximalizálhatjátok vendégeitek felé ár-érték arányban. Vagyis ha tudjátok milyen barnítási képességgel bírnak szoligépeitek és ezt kommunikálni tudjátok , emelni tudjátok szoláriumozó vendégeitek elégedettségét.

Itt arra gondolok, hogy egy érzékeny bőrű vendéged egy Eu-s (alacsony UV terheléses szolárium készülékben) 1-2 perccel hosszabb szolizás alatt eredményesebben BARNUL mintha intenzívebb szolicsövek alatt feküdne és esetleg megpirulna… Vagyis a kevesebb akár a mi Szolárium szakmánkban is több lehet!

A termékekkel jót adtok vendégeiteknek azt garantálhatom csak tudnotok kell mi is a termék tulajdonsága valójában. Én illetve kollégáim elmondják Nektek mit tud a termék ( főleg a szolárium csöveknél fontos ez a kérdés) így pontos ismeretekkel látunk el a sikeres szoli szolgáltatás értékesítéshez….

Cégünk mint a VADBARNA termékek forgalmazója látványosan bővül így a piac felől folyamatos pozitív vissza igazolást nyer!

Horváth András cégvezető és értékesítő